SFO

 • Steffen Friis Brahe den 14-10-2016
  Input fra Elevrådet til Skolebestyrelsen!
  Elevrådet var repræsenteret på seneste skolebestyrelsesmøde og kom med flere gode input/ønsker.

  Fællesmøde med forældrerådene og en revidering af ordensreglerne var foruden elevernes ønsker de "tunge" punkter på seneste skolebestyrelsesmøde. Ændringen af ordensreglerne handlede om mobiltelefoner.

  Du kan læse referatet samt se de reviderede ordensregler vedlagt eller via hjemmesiden.

  God efterårsferie

  Ledelsen
 • Steffen Friis Brahe den 14-10-2016
  Madpakker og god efterårsferie

  Vores aftale med Elsted Skoles kantine i forhold til, at alle på Lystrup Skole har muligheden for via www.elsted-skolefrokost.dk at kunne bestille forskellige slags frokostpakker/mad, eksisterer fortsat.

  Afledt af artikel i JP fra elevtrivselsundersøgelsen i januar 2016 (vi har tidligere sendt skriv ud i forhold til hvilke foranstaltninger vi i den forbindelse arbejder på) tænker vi også, tiden er god, til en relancering af "frokostordningen". "Kost og kantineudbud" vil ligeledes blive et punkt på et af de kommende bestyrelsesmøder.

  Det korte af det lange i forhold til bestillinger hos Elsted-skolefrokost er, at det er en ordning, vi er meget glade for, og som vi håber endnu flere gerne vil prøve/benytte sig af. Jo flere der benytter den, jo større indflydelse kan vi få på udbuddet.

  Håber I her i ferien, vil kunne bruge 2 minutter på at undersøge, hvad det er ordningen tilbyder. Madpakker leveres dagligt og bliver bragt ud sammen med mælken.

  Rigtig god efterårsferie

  Ledelsen

  ps - I vil normalt altid kunne finde linket til frokostordningen via Kantinen på hjemmesiden (link)
 • Per Andersen den 14-10-2016
  NYHEDSBREV ELSTEDGÅRD
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen