Per Andersen den 28-09-2016

Vedhæftet får I her INFO vedr. SFO i efterårsferien på Lystrup Skole

Mvh Per
    Per Andersen den 26-09-2016
    Kære forældre til børn på 4. årgang.

Normalt er der to mdr. udmeldelsesfrist til d. 1. eller d. 15. i måneden, når man melder sig ud af SFO.
    Men når man skal til at gå i Liffen, er der kun én måneds frist.

Vi har nu haft et par forespørgsler den modsatte vej, altså fra Liffen og tilbage i SFO, og begge har fået at vide, at her er der to månders frist. Det er ikke korrekt.

Der gælder samme regler den modsatte vej, altså en måneds udmeldelsesfrist til d. 1. eller d. 15 i måneden. når man vil melde sig ud ad Liffen og tilbage i SFO.

Man kan i øvrigt indskrive sig i SFO med dags varsel - naturligvis med den konsekvens, at man måske skal betale to steder i en måned.

Mvh Per
    Per Andersen den 30-08-2016
    BRUG AF TABULEX

Kære forældre
    For godt tre år siden indførte vi komme-gå registreringsystemet TABULEX i SFO'en på Lystrup Skole.

Det gjorde vi, fordi vi brugte uforholdsmæssig meget tid på at registrere når børnene kom i SFO, og når de skulle gå igen.

Vi er rigtigt glade for systemet, der er en stor hjælp i vores daglige arbejde mht. at registrere alt lige fra komme-gå til ferier, legeaftaler og deltagelse i aktiviteter m.m. men også til at planlægge og gennemføre aktiviteter, samt til den lidt hurtigere og ikke sagsbehandlende kommunikation mellem jer forældre og personalet.

Der er desværre ved at have indsneget sig en kultur, hvor flere bruger deres børns indkrydsning i TABULEX til at kunne registrere hjemme, at deres barn er kommet i skole.

Vi har tidligere år skrevet retningslinierne for brug af TABULEX ud, men vist ikke i år. Derfor jeg finder det på sin plads i nedenstående at ridse rammerne op igen.

Tabulex har intet at gøre med registrering af børnene i undervisningstiden KUN i SFO. Tabulex bruger vi til at registrere om børnene er kommet i SFO - ikke til undervisning.

-       Børn der møder ind til morgen SFO før kl. 07.45 SKAL krydse sig ind i TABULEX.
    -       Børn der møder ind kl. 07.45 eller senere skal IKKE krydse sig ind i TABULEX.

Man kan således IKKE bruge TABULEX til at kontrollere om ens barn er mødt ind til undervisning, hvis barnet er mødt ind efter kl. 07.45.

Mvh Per Andersen