PILOTSKOLE

Steen Helles Jensen den 02-07-2015
    1. skoledag efter sommerferien
    er mandag den 10. august.
    Alle klasser møder efter normalt skema.
    Dog møder 0. klasserne kl. 9.00.

Skolens kontor er bemandet fra den 3. august.
    Lena Sønderskov den 16-06-2015

Bestil skolemælk og skolefrugt til dit barn
    Aarhus kommunes DinSkolebutik erstattes af Mejeriforeningen og Skolefrugt.
    Nedenstående link kan benyttes til bestilling af mælk og frugt til skoleåret 2015/16.

Mejeriforeningens Skolemælksordning: www.skolemælk.dk

Skolefrugt (bemærk, at bestillinger først kan foretages efter uge 34): www.skolefrugt.com

Per Andersen den 08-07-2015
    Århuskolonien - fantastisk mulighed - lige nu

Kære forældre

Vi har fået nedenstående tilbud, hvor jeres børn får mulighed for at komme gratis på Aarhuskolonien - NU i denne sommerferie.

Mvh Per

Kære alle SFO’er

Feriestemning på Århuskolonien
    Jeg var i går på besøg på Århuskolonien. Der blev jeg mødt af ualmindeligt glade og gæstfrie børn og voksne. Spillede stikbold i solskin, hørte stolte børn berette om 14 km’s Ahl March, så bordformænd springe til for at dække bord, hørte om badeture og nye venskaber. Jeg oplevede det fantastiske sammenhold, som børnene har opbygget – en oplevelse for livet!

Ledige pladser
    Og faktisk er der for første gang i koloniens historie ikke fyldt op på alle hold. Jeg tror det skyldes, at ansøgningsproceduren og kommunikationen om kolonien til skolerne er blevet digital – og at tilbuddet er druknet i den generelle  informationsstrøm og reformfokus.

Jeg skriver til jer, for at lade jer vide, at der er ca. 10 ledige pladser pr. hold på de kommende to hold, der starter hhv. på mandag den 13/7 og mandag den 27/7.

Det haster
    Kig jer omkring! Har I børn (3.-6. klasse), der hele sommeren går i SFO/fritidsklub og som kunne have godt af det personlige boost et koloniophold giver – eller måske bare børn, som allerede har holdt ferie med familien, så ’tag dem i hånden og vis vejen til Århuskolonien’.

Ansøgning
    Der kan søges løbende, helt ind til holdet starter – hjælp gerne forældrene via nedenstående links
    Information om Århuskolonien – klik her.
    Ansøgningsskema til forældre – klik her.

Hvad er Århuskolonien?
    • Koloni for 3.-6. klasses børn fra folkeskoler i Aarhus.
    • Der er plads til 24 drenge og 24 piger pr. hold
    • Ophold varer 12 dage (fra mandag til fredag ugen efter) – skulle hilse og sige fra børnene derude og sige, at tiden flyver!
    • Det er gratis for børn at deltage – transport fra Aarhus er inkluderet.
    • Børn og Unge giver et driftstilskud til Ahl Fonden, som driver Århuskolonien.

Gårsdagens brevpost udstillet i vinduet.

Anne Dissing Rasmussen
    Konsulent