PILOTSKOLE

Lena Sønderskov den 16-12-2014
    Kantinen holder lukket den 22. december (sidste skoledag inden juleferien). Denne dag vil der heller ikke være udlevering af mælk og frugt.

HUSK - der starter ny mælkeperiode den 19. januar 2015. Betalingsfrist for mælk til udlevering den 19. januar er tirsdag den 13. januar 2015.

Glædelig jul og godt nytår
    Anni, kantinen

Bestil via link
    Lena Sønderskov den 15-12-2014
    KUN TIL FORÆLDRE MED BUSBØRN

Sidste skoledag inden juleferien kører to-sprogs bussen på følgende tidspunkter fra Lystrup Skole

Klokken 13.25 og igen kl. 15.50

Mange hilsner
    Kontoret

Steffen Friis Brahe den 12-12-2014
    Særlig opmærksomhed

Arbejdet med Lystrupvej og vandopsamlingssøen er nu ved at være tilendebragt, i alt fald derhen at hegnet som tidligere stod rundt om "byggepladsen" nu er fjernet.

Det betyder, der er fri adgang til både søen og græsarealet i øvrigt. Eller skulle man skrive MUDDER arealet.

Vi vil gerne opfordre til, at ovenstående ville være en rigtig god lejlighed for alle elever og deres forældre kunne tage en snak omkring det at færdes i og omkring det genåbnede areal herunder i nærheden af søen. Dette ikke kun i lyset af der p.t. er meget mudderet (og børnene risikerer ikke kun at blive beskidte, men også at sidde fast), men også fordi der formodentlig snart så småt vil dannes ikke bæredygtig is på søen.

Skoleledelsen