Per Andersen den 24-03-2017
    PADI SEAL TEAM

Kære forældre og børn i SFO 4. årgang

Med undtagelse af nogle få børn, der bliver "samlet op" på mandag, er vi nu færdige med PADI SEAL TEAM kurset og alle formularer er nu afsendt til PADI i England, hvorfra certifikaterne kommer.
    Når de kommer, vil vi lave en samlet diplom- og certifikatoverrækkelse. Mere om dette senere....(jeg skylder vist også en flødebolle hist og pist...)

Det har været en rigtig god oplevelse at se hvordan børnene er vokset med og i opgaven, og ALLE har været super dygtige. Ialt har vi haft 27 børn igennem PADI SEAL TEAM, og det er stort.

Den sidste dag, hvor vi havde en lille eksamen, tog vi nogle billeder af børnene, før deres sidste dyk. Dem lægger vi ud så I alle kan få dem.

Nedenstående børn mangler at afslutte, og de skal huske svømmetøj på mandag

- Bastian
    - Frej
    - Uffe
    - Auub

Mvh Claus og Per
    Steffen Friis Brahe den 13-03-2017
    Så er skolens lokale udviklingsplan tilgængelig, ligesom seneste referat af skolebestyrelsesmøde kan fortælle mere om:

· hvad der er kommet ud af Elevrådet har holdt Elevdag
    · Kost (politik) er diskuteret i bestyrelsen - der vil blive arbejdet videre med punktet
    · Regnskabet for 2016 er godkendt

Der er i referatet links til både hvordan understøttende undervisning defineres og kan ses i forhold til lejrture, kommentarer til regnskabet samt "sæt skolen i bevægelse" som er en hjemmeside, eleverne har fået inspiration fra på Elevdagen.

Der er nyheder fra Skolebestyrelsen primært omkring karaktererne fra 9. klasses afgangsprøve hvor udviklingen for skolen er meget positiv og vi kan også nævne at Atriumgården nærmer sig at være færdig - vi forventer at holde en indvielse i uge 14, hvis planerne holder. Men mere derom senere.

Ledelsen

• 29-03-2017