Pædagogisk læringscenter - biblioteket

I Lystrup Skoles pædagogiske læringscenter samarbejder vi med læsevejlederen og IT-vejlederen. Dette har til formål at højne børnenes glæde og lyst til at læse.

Læringscenteret tilbyder et stort og varieret udbud af bøger til elever på alle klassetrin:

• Lette bøger til den første læsning. De fleste bøger er mærkede med tal, som angiver bogens sværhedsgrad.
  • Lettere seriebøger til især 3.-5. klasse. Bøgerne er placeret i en særlig afdeling, så eleverne selv kan finde næste bind i serien.
  • Ungdomsbøger, der er mærkede med blå tape, så de store elever hurtigt kan se, hvilke titler der retter sig mod deres aldersgruppe.
  • En omfattende samling faglitteratur.

Ved at købe seriebøger og populære udgivelser, er det i høj grad lykkedes os at fastholde eleverne som læsere.

Vi har desuden faciliteter, så eleverne kan læse, arbejde i grupper, arbejde ved computere, scanne og kopiere.

Alle elever er velkomne til benytte biblioteket i åbningstiden 8:00-15:30.