UU-vejledning

På Lystrup Skole varetages UU-vejledningen af Joan Boldsen Hansen.

UU-vejledningen vejleder 13-24-årige i uddannelse og erhverv. I grundskolen arbejder man med uddannelsesplaner, samt informerer elever og forældre om uddanelse og erhverv. Elever med behov for vejledning i forhold til uddannelse, påbegyndelsen- og skift af uddannelse, samt ved afbrudt uddannelse, kan henvende sig til UU-vejledningen.

Du kan læse mere om Ungdommens Uddannelsesvejledning Aarhus-Samsø ved at følge linket nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte UU-vejleder på Lystrup Skole:

Joan Boldsen Hansen
Mail: [email protected]
Mobil: 51 57 58 61

Ved at følge nedenstående links er der også mulighed for at besøge Aarhus Ung-siden for mere inspiration om uddannelse, arbejde og ungdomsliv. Du kan også besøge UU Aarhus-Samsø-siden og læse mere om afdelingen.

Elev i grundskolen Aarhus Ung UU-vejledning Aarhus-Samsø