Elevskabe

På Lystrup Skole har vi elevskabe. I 2013 valgte man at investere i disse skabe af to årsager. Dels på grund af en stigende efterspørgsel fra elevrådet og dels en kommunal strategi ”Bring your own device”, som skal gøre det mere fordelagtigt at medbringe egen computer og lign. i skole.

Skolens i alt 208 elevskabe er forbeholdt elever i 7.-9. klasse og er placeret i D- og E-huset. Skabene er et tilbud, som eleven kan vælge at gøre brug af mod et mindre engangsbeløb.
Elever som går på skolen kan også søge om et elevskab, selvom de ikke går i 7.-9. klasse.

Nedenfor finder du retningslinjer for elevskabene samt ansøgningsblanket. Såfremt man ønsker et elevskab, bedes man henvende sig ved administrationen eller på skolens tekniske serviceleders kontor med en ansøgning.

Retningslinjer og ansøgning Bring your own device - Aarhus Kommune Ansvar og forsikringer