Opslagstavlen

Referat fra Skolebestyrelsesmøde november
    Arbejdet med Lystrup skoles værdigrundlag skrider fremad.
    Skolebestyrelsen er tæt på at vælge 3 grundlæggende værdier ud fra et oplæg fra medarbejderne på 9 ord.
    Desuden kan I få en status fra eleverne og ledelsen.
    Valgfag er blevet vægtet og er noget som både indholdsmæssigt og strukturelt arbejdes videre med og endeligt er kvalitetsrapporten undervejs.

I kan læse mere i seneste referat fra skolebestyrelsesmødet den 28/11-2017.

Steffen Friis Brahe den 07-12-2017
    MORGEN-SFO FOR 4. KLASSERNE

pr. 1. januar 2018 får 4. klasserne mulighed for at gå i morgen-SFO

Læs vedhæftede

Mvh Per Andersen

NB:
    I forbindelse med at der er sendt information ud om det nye tilbud om morgenpasning i SFO til 4.kl., har flere henvendt sig med et spørgsmål om, hvad man gør i forbindelse med skoleferier og -fridage.

På almindelige skoledage gælder morgenpasningstilbuddet fra 6.30 til skolestart.

Da den almindelige takst til hhv. SFO og klub også omfatter pasning i ferieperioder, er det besluttet, at morgenpasning-tilbuddet til 4.kl. også gælder i ferieperioder, hvor SFO og klub har åbent.

Dvs. at børnene kan være i SFO´en fra den åbner, og indtil klubben åbner – i reglen er det ca. kl. 10 i ferieperioder.

Per Andersen den 01-11-2017
    NYHEDSBREV SFO UGE 43 2017