Lystrup Skole

- Nysgerrighed, viden og glæde

Opslagstavlen

Kære forældre

Hermed får I info vedr. SFO i sommerferien, som vanen tro er på Elstedgård for de tilmeldte børn på alle årgange.

Vi håber, at I alle får en helt fantastisk sommerferie.

Mvh Per

Per Andersen den 27-06-2018
    TILMELDING TIL SFO I SOMMERFERIEN

Kære forældre
    Nu er det snart sommerferie, og vi vil bede jer om at tilmelde jeres barn til SFO, der hvor I planlægger, at de kommer. Tilmeldingen finder I som vanligt i TABULEX.

Tilmeldingsfristen er søndag d. 17. juni

Som vanligt er alle SFO-børn på Elstedgård i sommerferien. Det vil sige fra mandag d. 2. juli til fredag d. 3. august.

I uge 32 (6. - 10. august) er vi igen på de respektive matrikler for 0.-1. klasse (Frimærket) og 2.-3. klasse (Elstedgård).
    Der vil komme nærmere INFO omkring SFO i det nye skoleår til de nye børn på Frimærket og på Elstedgård inden sommerferien.

I sommerferien har vi i ugerne 28, 29 & 30 fælles SFO på Elstedgård med Elsted Skole.

Mvh Per
    Per Andersen den 06-06-2018
    Kære forældre og børn

"Fagfordelingen" er færdig for pædagogerne, og vedhæftet kan I se hvilke klassepædagoger, der til næste skoleår er tilknyttet jeres klasse.

Mvh Per Andersen
    Per Andersen den 13-04-2018