Forældretilfredshed

Aarhus Kommune undersøger hvert andet år tilfredsheden blandt forældrene. Har du et barn/børn i dagtilbud, skole, SFO eller klub, kan du deltage i denne undersøgelse.

Forældretilfredshedsundersøgelsen har til formål at bidrage til indsatsen om at forbedre kvaliteten i tilbuddene.

Neden for finder du forældretilfredsundersøgelsen for Lystrup Skole og SFO. Ønsker du at læse mere om undersøgelsen samt rapporterne for andre skoler i Aarhus Kommune, kan du klikke her.

Som forælder kan du besvare spørgeskemaet digitalt. Linket til spørgeskemaet får du i en mail eller et brev fra Aarhus Kommune og Rambøll.
Hvis du ikke kan besvare spørgeskemaet digitalt, kan du i stedet få et spørgeskema tilsendt med posten ved at ringe på telefonnummer

51 61 80 75. Du kan besvare spørgeskemaet på dansk, engelsk, arabisk, somali eller tyrkisk.

Forældretilfredshed 2017

Forældretilfredshed 2015